Jak na investice
chytře a ziskově?

Vyzvedněte si zbrusu novou...

online publikaci, ve které vás v 10 bodech seznámím s prověřeným postupem, který se osvědčil mně a 3.000 lidí, kteří mají podobné cíle a touhy, jako vy!

Nic neriskujete, je to zdarma a bez podmínek! Prostě se na to podívejte a potom mi dejte svoje otázky. Odpovím všem!

Svět investování je džungle, ve které můžete přijít o peníze snadněji, než si myslíte! Víte, že 7 % lidí opravdu vydělá díky investování a 93 % neuspěje?

DŮVODY A FAKTA, O KTERÝCH JE OPRAVDU DOBRÉ VĚDĚT:

Vydělávat peníze prací je těžké!

O investování se ve školách neučí vůbec nic a při tom je to klíčová dovednost pro schopnost vydělávat peníze.

Klasické vzdělání, systém ani práce nikomu dostatečně nezajistí potřeby člověka, jako jsou peníze, svoboda, nezávislost, čas pro sebe.

V zaměstnání prostě prodáváte svůj čas a energii a získáte za to mzdu, která stěží zajistí  vysněnou kvalitu života. Na investice a investování jim většinou nezbývají peníze, čas, ani svoboda! 

Lidé šetří s málo penězi na lepší časy a myslí si, že investují. Spořící a investiční účty, pojištění či stavební spoření je jen lehké zajištění peněz proti inflaci. Často ani to ne...

Horší varianta je, když s vírou ve štěstí investují těžce vydělané a krutě daněné peníze do kapes šarlatánů a podvodníků. Naivita nezná mezí, když jde o peníze!


Je 20 % lidí, kteří umějí vydělat, ale...

...většina neumí investovat. 

Manažeři, dobře placení zaměstnanci, šikovní podnikatelé. Nicméně jsou v jednom kole, protože nemají čas, pracují, vydělávají peníze, žijí svůj "krysí závod". Na investování jim chybí čas a energie.

Volné prostředky dávají peníze do nemovitostí, akcií, drahých kovů, umění, cenných papírů, dluhopisů, do bitcoinu... Doufají, že to vyjde a že něco vydělají. Ano, někdy to vyjde. Někdy se peníze zmizí bůhví kde...

Pracovat vás naučí systém, podnikat a investovat se musíte naučit sami. 

 Peníze se nedělají prací, ale myšlením! Investování je řemeslo a klíčová dovednost, která otevírá cestu k penězům a ke svobodě. Naučte se to! V mojí publikaci zjistíte, proč byste to měli udělat!


Proč lidé hledají snadnou cestu?

Také hledáte investiční příležitosti všude možně? Sázíte na schůzky s poradci, bankéři či "experty" na investice a budoucnost s pěnězi je stále nejistá?

Syrová pravda je, že nikdo vám nikdy nedá více peněz z "investic", než je inflace. Mezi námi, proč by to dělal? Když ptáčka lapají, pěkně mu zívají… Zato možnost, že o peníze přijdete, je poměrně vysoká! 

Lidé si chtějí nechat radit, protože je to pohodlné a jsou líní vzdělávat se v tom, co je pro ně opravdu důležité! Svoje peníze, svobodu a čas nechávají na jiných lidech a prostě jen doufají ve štěstí...

Svět je plný báječných lidí, kteří radí, jak investovat. Neposlouchejte je, naučte se řídit investice sami! Vezměte odpovědnost za své peníze, čas a svobodu do vlastních rukou! 

V podnikání je každému jasné, že musí "být sám na sebe", prostě odpovědnost. Totéž platí v investování! Naučte se mít svoje peníze v investování pod svou výhradní kontrolou a budete úspěšnější!


Kde se dělají opravdové peníze?

Mezi námi jsou 4 % podnikatelů, kteří ve svém podnikání používají silné pákové nástroje, které umožňují chytré používání zdrojů jako investic do vlastního podnikání. Pracují s pojmy, jako jsou náklady, výnosy, zisk, zhodnocení, likvidita, strategie a plán. Díky tomu ve stejném čase a se stejnou energií jako zaměstnanci umí vytvářet a kumulovat bohatství.

Přidávají schopnost budovat firmu, organizovat složitý systém, marketing, logistiku, výrobu či prodej. Jednoduché to není. Něco o tom vím. Osobně mám za sebou v klasickém podnikání obrat pár miliard korun...

Objevil jsem pro sebe a pár tisíc dalších lidí lepší řešení!

Naučili jsme se řídit peníze a investice jednodušeji. Legálně , "bez papírů" a složitostí klasického podnikání děláme peníze jinak. 

Náš prověřený postup máte na dosah ruky!


Prověřený postup, jak na investice 

Mám pro vás 10 bodový plán, jak se naučit investovat téměř z nuly na milion.

Neříkám, že to dá každý. Ale nikdy nebudete vědět, zda je to pro vás, pokud si to nezjistíte a nevyzkoušíte!

Proč byste se o to měli zajímat?

Řekl bych → je to zajímavé know-how! Hodně lidí o tom sní, pouze málo jich to dokáže!

Jenže pokud zjistíte, jak na to, vím, že začnete plánovat útěk ze zaměstnání, či náročného podnikání, až zjistíte, že to jde dělat jinak...

Mně a mým klientům i parťákům v byznyse to přineslo nejen peníze, ale zejména neuvěřitelnou porci svobody, nezávislost a čas pro sebe, přátele i rodinu. 

Ano, nejde pouze o peníze. Čas, svoboda a nezávislost, to je to, oč tady jde. Můj i váš čas je vyměřen, jak s ním naložíte?

Dnes o nic nejde. Prostě si jen stáhněte tu publikaci, přečtěte si tento postup a potom se rozhodujte...

 

Pracujete rádi?

 Je to v pořádku ale mám pro vás smutnou zprávu › prací pro někoho nikdy nezbohatnete! Pracujte pro radost, užitek a seberealizaci. Ale o svoje peníze se naučte postarat sami! Když se to naučíte, pracovat můžete, ale nemusíte.

Lidé chtějí mít peníze a doufají, že se budou mít lépe. Málokdo se odváží doufat, že s penězi získá více času pro sebe nebo dokonce více svobody…

Když přijde příležitost vydělávat peníze snadněji a bez omezení, říkají často, že nemají čas. Nebo peníze, svobodu dělat věci. Pouze říkají, proč nemohou. Nebo neříkají nic.

V neděli večer se myšlenkami chystají do práce, do rachoty podnikání, řešit živobytí. Ano, nedoufají, že by to mohlo být jinak. Odnaučili se myslet na své sny a touhy. Odnaučili se myslet...

Pracujeme, protože potřebujeme peníze. A opíjíme se rohlíkem, že se nám to líbí a že to dává smysl. Stockholmský syndrom velí jasně › je neděle večer, šup do postele, žádné juchání, neb se jde zítra opět do práce. Co na tom, že je to nejnáročnější způsob, jak vydělat drobné peníze (často kapesné pro otroky)?

Podnikáme, abychom získali více svobody a času pro sebe a své záměry. Když to děláme dobře, vymyslíme peníze, na které v zaměstnání není šance. V neděli večer často podnikatelé myslí na to, co musejí udělat pro to, aby jejich byznys fungoval lépe. Někdy je to zatraceně náročné, těžké. Něco o tom vím… Přemýšlejí o těchto záležitostech:

  • Jak na investice?
  • Jak začít bez rizika?
  • Jak se to vše naučit?
  • Jak se naučit investovat téměř z nuly na milion?
  • Je to vůbec reálné?

Možná se vám jeví tato cesta jako nedostupná? Ve skutečnosti ale o tom, zda uspějete a jak dalece, rohodujte pouze a výhradně vy! Znáte knihu od Napoleona Hilla Myšlením k bohatství? Píše se v ní

"Vše, co si umíš představit a čemu uvěříš, toho můžeš dosáhnout!"

A já přidávám skromně jednu moudrost:  "ještě pro to musíš něco udělat..."

Možná právě teď je čas to vše změnit a zjistit si, o čem ten 10 bodový plán prostě je!

Jak na investice chytře a ziskově?

Buď chcete věci vlastnit, nebo na nich vydělávat.

Vyberte si! V každém případě ale začněte, čas utíká...

Peníze, čas, svoboda...

Je to cesta pro mě?